Facebook

Kesää, kevättä ja syksyn odottelua

Kevät meni reenailujen osalta kevyemmin ja odottelin kovasti minusta kertovan dokumentin ensi-iltaa. Ensi illassa päästiin perheen kanssa näkemään Ninni Rokosan ohjaama, Obscuren toteuttama dokumentti Daddy Loves You ensimmäistä kertaa. Tottakai, kun olin koko kuvaus ajan läsnä, niin jonkinlaiset odotukset ja fiilikset leffasta oli, mutta kyllä lopputulos silti hieman jännitti. Elokuvassa kuvattin mun valmistautumista Savonlinnan matsiin silmähaaverin jälkeen, ja samalla sivuttiin elämäntarinaani. Täytyy kyllä sanoa, että ei olisi voinut parempaa tarinankertojaa kun ohjaaja Ninni ja Obscuren pojat saada tähän projektiin. Kaikki musiikkia,leikkausta ja tuotantoa myöten toimi loistavasti ja oli mukava olla osa näin hienoa projektia.  Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

kuva Obscure/Ville Salminen

Kuva Obskure/Ville Salminen

kuva Obscure/Ville Salminen

 

 

 

 

Kuva Obskure/Ville Salminen

 

 

13.6.2015 oli aika taas astua kilpakehään, tälläkertaa Vaasassa. Vastassa oli Michael Obin (Swe), matsi oli kaavailtu kuusi eräiseksi. Ottelu oli ns. rutiinimatsi/voitto, mitään erityisiä huippu/huonoa hetkeä matsissa ei sinällään ollut, mutta en oikeastaan odottanutkaan matsilta muuta, ottaen huomioon kevyemmän valmistautumisen. Kiitos vielä yhteistyökumppaneille, Vaasan illan järjestäjille, loistavalle yleisölle sekä Aki Sipilälle ja Tapio Jouhkille!

Kuva Petteri Heittola

 

 

 

 

Kuva Petteri Heittola

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava otteluni onkin sitten taas Savonlinnan Olavinlinnassa 8.8.2015.  Savonlinnassa on aina tosi tunnelmallista otella. Tälläkertaa menen Savonlinnaan jo hieman aikaisemmin, koska 6.8 esitetään dokumettielokuva Daddy Loves You  elokuvateatteri Killassa. Olen siis itse siellä paikanpäällä, tulkaa rohkeasti juttelemaan ja moikkaamaan.

Kesä onkin mennyt nopeasti, kun on pitänyt jännittää ja odotella, että toteutuuko syksyn suunnitelmat odotetusti. Toivottavasti voin pian paljastaa lisää!

kuva Obscure/Ville Salminen

 

Jussi